Добредојдовте на Водич за автомобил поправки.
+ Одговори на Темата
Резултати 1-2 од 2
Тема:

Nissan Брзо 07.2011 ЕЛ, GL, ТОЈ, ГР, CA, НИ


 1. #1
  training is offline Почетник training на пути к лучшему
  Се Приклучат На Денот
  12.08.2011
  Модел
  CR-V
  Мислења
  3

  Nissan Брзо 07.2011 ЕЛ, GL, ТОЈ, ГР, CA, НИ  Nissan Брзо 07.2011 ЕЛ, GL, ТОЈ, ГР, CA, US | 6.55 GB

  Rezervni delovi каталог Nissan sadrzi директориумот детали за сито модел на Nissan на evropská pazarot. Во catalogat Nisan на информации rezervni delovi за автомобили Нисан на Obasi за Европа, Азија, Америка, Канада, Haponski pasari, vkluchay Infiniti e predstaven.

  Elektronski директориум на rezervni delovi Nissan, Brso за Windows sadrzi директориумот детали за сито модел на Nissan. Директориум за да rezervni delovi Nissan, Brzo CE стр od 10CD: EL1, EL2, ДА, GL1, GL2, ГР, USA1, USA2, USA3 (Infiniti), Канада. Случаи на od автомобили и microbuses на фирма Nissan izdadeno во Spania, CE на дискот Nissan Spania (Spania), Toa e posebna програма со други Mantia (не wlese во комплетен сет Nissan СИТО). Автомобили и microbuses на фирма Nissan со право aranjman на чело izdadeno за Apanski пазар, CE на discove Nissan Aponia, Mantia на programata e slichnaya Nissan, Brzo себе cité IMIA да деталите на CE izvrsi во Apanski ASIC. Proverete versie на componenti Dade комплетен сет на od програми вклучуваат на satot. Да сите orientiruet во neophodna на discove, spomenuti полите во tabela пеење тема VI pomogne.

  Идентификација proizvoditelem во Vin (prvite три simboli Vin)

  JN1 автомобили napraveno во Aponia
  VSK автомобили napraveno во Spania (NMISA)
  SJN автомобили napraveno во Anglia (NMUK)
  JNK автомобили napraveno Beskonechnost во Aponia
  JN6, Kamini и microbuses napraveno во Aponia за ГРАДИНАТА и Канада
  JN8 poweramerica автомобили (мини-kombia, ipovi) napraveno во Aponia за ГРАДИНАТА и Канада
  1N4 автомобили napraveno во ГРАДИНАТА (NMM)
  1N6, Kamini и microbuses napraveno во ГРАДИНАТА (NMM)

  Bidai 03.2000, на discove Odie истовремено во три verzii на programata (DOS, ПОБЕДИ 16-битни ПОБЕДИ 32-bit). На работа od CD програма NISSAN, BRSO за Windows borrowoccupy пеење на тема да се 12Mb на Винчестер, во полна installationrefitting сито на diskovi на programata пеење на тема да се borrowoccupy 3,2 Gb. Фурна за prelarvae rezervni delovi на programata Sadri alatka за procenka на државата на Nusrat (лист да rezervni delovi предмет замена), и isto Taka на programata на голи на promenljivost и делови prabaramee на dvigaet за отворен код.
  На listat "BRT" kopciuch udove на kapcia panelat на programata.

  F2 osnovnie protract на indexi на groupie на rezervni delovi
  F3 preminot на slikata под бро на Работи (DIK)
  F4 prabaramee на slikata под братче и Nativ на Работи (DIK)
  F5 превод од broot во детали во масна во originaldata братче за детали
  F6 pressseal
  F7 prabaramee на дел или на масна под ima
  F9 beleske
  F12 raschityvaet на ecranat
  F11 procenka на štětí od nesreca

  Да ја promenite брод на pasadenaca на ilustratii во programata, Toa e dovolno нека pritisnete на kopcheto за "" pravoto блок на copciac на tastaturet.


  !!!Новата верзија - Nissan Брзо  Превземи материјал за референца
  Превземи материјал за референца
  Превземи материјал за референца


  Последно изменето од AutoMAN; 16.08.2011 во 11:20.

 2. #2
  سالم is offline Блокирани سالم на пути к лучшему
  Се Приклучат На Денот
  07.10.2011
  Модел
  لانسر
  Мислења
  1
  VI blagodarim
  CE nadevam DECA и nachinat на Коста installata


 

Посетителите се најде на оваа страница од пребарувањето за:

nissan резервни делови броеви

nissan вин parca каталог

برنامج قطع غيار نيسان БРЗО

برنامج قطع غيار سيارات نيسان БРЗО

staatsbezeichnung bei nissan брзо гр

NMISA 翻译

nissan брзо sprache umstellen

Ознаки за оваа Тема