Мицубиши Outlander 2003-2006 (Европа) - упатство за поправка, одржување и функционирање на возилото.
Збир на PDF датотеки (делумно со крос референци):
Работилница Упатство - сервис,
Електрични Инсталации - жици дијаграм,
Пред Испорака Инспекција процедури дилер пред-продажба подготовка.
Модел кодови: CU2W, CU5W.
Мотори: 2.0 4G63, 4G69 2.4 MIVEC (делумно).


Порака: 2003
Број на страници: 3000
Квалитет: на Почетокот компјутер (книга)
Јазик: Англиски


Mitsubishi Outlander (2003-2006) (Европа) руководство по ремонту-prnscr1-jpg Mitsubishi Outlander (2003-2006) (Европа) руководство по ремонту-prnscr2-jpg Mitsubishi Outlander (2003-2006) (Европа) руководство по ремонту-prnscr3-jpg


Преземете поправка Прирачник Мицубиши Outlander на AutoRepManS: