Хонда ЕПС делови каталог содржи информации за автомобили кои биле увезени на Европскиот пазар од 1982 година.
Програмата Хонда ЕПС зазема еден DVD. Програмата има за пребарување по VIN, пребарување по модел, цена на резервни делови, исто така, удобен интерфејс и квалитативни илустрации.
Модел:
2.5 TL, 3.2 TL, 3.5 РЛ, СПОГОДБА, СПОГОДБА AERODECK, СПОГОДБА КУПЕ, СПОГОДБА TOURER, СПОГОДБА ВАГОН, ACTY КАМИОН, ACTY КОМБЕ, BALLADE, ГРАД, ГРАЃАНСКИ, ГРАЃАНСКИ AERODECK, ГРАЃАНСКИ КУПЕ, ГРАЃАНСКИ CRX,
ГРАЃАНСКИОТ ХИБРИД, ГРАЃАНСКИ ШАТЛ, SHUTTLERT ГРАЃАНСКИ, ГРАЃАНСКИ ВАГОН, КОНЦЕРТ, CR-V, CR-V ЈАС-CTDI, FR-V, ХОНДА S2000, HR-V, УВИД, ИНТЕГРА, ЏЕЗ, ЛЕГЕНДА, ЛЕГЕНДА КУПЕ, ЛОГО, Г-V, NSX, ОДИСЕЈА, ПРЕЛУДИУМ, КВИНТЕТ, S2000, ШАТЛ, ПРОТОК, ЕНЕРГИЈА


Преземете дел 1 / Download дел 1
Преземете дел 2 / Download дел 2