Порше PET2 8.0 & VinCode База 2019.01
Autorepmans ви дава можност да се запознаат со оригинални резервни делови каталог за автомобили Порше со пре-инсталиран ажурирање 491.
Кога ќе го инсталирате внимателно да ги прочитате инструкциите за инсталација во внатрешноста на архива.
Во папката PET2 Loader на start менито, инструкции за прилагодување до тоа.
Оваа Верзија е конфигуриран да работат со C: вози ако инсталирате на друг диск, користете го ОВА датотеки од соодветната папка за вашиот диск.
Способноста да се инсталира на диск C: , D: , E, и F:
Set локација и цена за Русија.

Порака: 2019
Верзија: 8.0
Интерфејс јазик: повеќејазични
Имаат x64 поддршка


Преземете Порше PET2 на AutoRepManS: