Дава насоки за работење, одржување и поправка на легендарниот Chevrolet Спектар и Гео Бура, кои беа произведени во почетокот на 1985 година и 1993 година. Оваа книга ќе биде корисно да се сопственици со авто-сервис и автомобил поправки.


Порака: 1993
Автор: Кевин M., G. Maher
Издавач: "Haynes Издаваштво"
ISBN: 0-8019-8425-4
/DjVu
Јазик: "англиски јазик"


Преземете поправка Прирачник Chevrolet Спектар &Гео Невреме на AutoRepManS: