Цветен информации и техничко водство на поправка и сервис на Chevrolet Cruze 2008 година модел. Оваа книга е исто така прирачник за корисникот и Chevrolet Cruze се опремени со бензински мотори со внатрешно согорување работен волумен на 1.6 и 1.8 литри (R4, 16V).


Датум на издавање: 2011
Автор: Didikin Ју. Н. Петров А. М., Гаврилов, А. Н., Vorontsov A.V.
Издавач: Третиот Рим
ISBN: 978-5-91770-374-9

Chevrolet Cruze (2008-...) руководство по ремонту-81219492-jpg Chevrolet Cruze (2008-...) руководство по ремонту-99456910-jpg Chevrolet Cruze (2008-...) руководство по ремонту-58395835-jpg Chevrolet Cruze (2008-...) руководство по ремонту-30776980-jpg

Преземете поправка Прирачник Chevrolet Cruze на AutoRepManS: