Насоки за поправка, одржување, инсталација на патнички автомобил Chevrolet Lanos, кои се произведени од 2004 година и е опремена со бензински мотор од 1,5 l (SOHC).
Водич вклучува листите на можни грешки и дефекти, како и препораки, совети и насоки за нивно отстранување. Прирачникот содржи податоци и инструкции во демонтажа-Собрание, прилагодување и само-поправка компоненти, склопови и возило системи.


Порака:: 2007
Големина: 53.45 Mb


Преземете поправка Прирачник Chevrolet Lanos на AutoRepManS: