Книга: - Прирачник за CHEVROLET AVEO НОВИ, произведени во 2011 година. Овие автомобили се достапни во седан или hatchback е опремена со бензински моторите работен волумен е 1.6 литри.
Оваа книга е опишано совети и предлози прирачник за CHEVROLET AVEO, возење во различни патот и временските услови, наведете ја бара фреквенцијата на одржување процедури, техничките карактеристики, ги наведува можните грешки и дефекти, како и препораки за нивниот независен елиминација.
Сите опишани во прирачник за поправки се можни во гаража со употреба на универзална tools.


Авторите на прирачникот: S. N. Pogrebnoy, A. V. Kondrat'ev, I. С. Garfin
Издавањето на книгата: Третиот Рим
Година на издавање: 2014

CHEVROLET AVEO NEW (2011-...) руководство по ремонту-4975%2520chevrolet%2520aveo%2520new_rbp-jpg

Преземете поправка Прирачник за CHEVROLET AVEO НОВИ на AutoRepManS: