Презентирани поправка упатство и одржување на возила Chevrolet Niva (VAZ 2123), опремена со бензински 4 цилиндри мотори со јачина од 1.7 литри.
Водичот е илустрирана со повеќе од 2,800 детални фотографии кои покажуваат фази на поправка операции со јасни коментари.
Во книгата постои листа на можни дефекти и дефекти, како и насоки за само-дијагностицирање и решавање на Проблеми. Прирачникот содржи инструкции за демонтажа, Собранието, прилагодување и поправка на главните единици и системи на автомобилот Niva.
Одделни делови од прирачникот се - прирачникот Chevrolet Niva (VAZ 2123) и боја шема на електрична опрема автомобил.


Година: 2010
Големина: 137,16 MB


Преземете поправка Прирачник Chevrolet Niva на AutoRepManS: