Дава насоки кој содржи детална шема на електрична опрема автомобил Chevrolet Niva, произведени пред 2009 година, а од 2009 година. Овие автомобили се опремени со четири-цилиндричен мотор волумен на 1.7 литри.
Овој прирачник, исто така, содржи и фотографии во боја со чекор-по-чекор опис на операции за отстранување и поправка на опрема на возилото како што се алтернатор, стартер и други.


Година: 2010
Издавач: Зад воланот


Преземете Chevrolet Niva Електрична опрема на AutoRepManS: