Претставува мулти-боја илустриран водич за одржување и поправка на CHEVROLET LACETTI, опремени со бензин внатрешно согорување мотор капацитет од 1.4 l, 1.6 l и 1.8 литри. Оваа книга содржи целосни и точни информации за дизајнот на сите поголеми системи на автомобилот CHEVROLET LACETTI.
Во поправка прирачник ги опишува техничките податоци, е предмет на кршење и грешките на CHEVROLET, нивните можни причини и методи на себе-се елиминира автомобил на сопственикот.
Во посебни одделенија, ние се опишат потребните услови за извршување на поправка работа, алатки и сложеноста на работата.
Сите технички операции се придружени со фотографии во боја и е опремен со јасен преглед експерти.
Дополнителни Апликации од упатството обезбедува податоци, алатки, светилки, осветлување тела и електрични опрема за автомобили LACETTI. Тоа, исто така, обезбедува информации за препорачува мазива и други течности, наведени затегнување torques на навој-врски.


Возачите исто така препорачуваат да обрнуваме внимание на овој поправка прирачник Chevrolet Lacetti:
https://autorepmans.com/chevrolet/11...html#post20248Година: 2012
Страници: 368Преземете поправка Прирачник CHEVROLET LACETTI на AutoRepManS: