Chery Амајлија - прирачник за поправка, одржување и функционирање на возилото.
Овој водич нуди практични совети и совети за тоа како да се избегне оштетување за време на секојдневната работа на возилото, а во случај кога тоа се случило, како да поправка на автомобили.


Големина: 1.76 Mb


Преземете работилница Прирачник Chery Амајлија на AutoRepManS: