BMW WDS - BMW Жици Дијаграм Систем v12.3
Овој прирачник BMW Жици Дијаграм Систем содржи електрични жици дијаграми за автомобил BMW 3, 5, 6, 7, 8 и други серии.
Во поправка прирачник BMW WDS вклучени заврши електрични шематски на БМВ, на локацијата на релеи и осигурувачи во автомобил, Pinout на конектори , вклучувајќи го и E71.


Издавање: 2009
Верзија: 12.3


BMW Wiring Diagram System v12.3-620bafe79caa8caa82df3fca88c9bc8d-jpg BMW Wiring Diagram System v12.3-813938d955d5c7923a3a0f2732c788c0-jpg BMW Wiring Diagram System v12.3-9d8b29373cfe95ecaec722209c1b3367-jpg


Преземете BMW Жици Дијаграм Систем на AutoRepManS: