Прирачник (мултимедија) за поправка, одржување и инсталација на автомобил БМВ 3 (1983-1994), содржи целосна техничка информации ПР модели 316, 318, 320, 323 и 325. Ова упатство содржи стотици боја слики и фотографии што ја покажуваат локацијата на главните компоненти и деталите на автомобил и доследно да се покаже фази на поправка работа. Одделни делови од прирачникот се опише колку брзо грешка дијагностика и решавање на Проблеми, како и да предложат методи за да ги елиминира.
Исто така, во делови од овој прирачник ги опишува сите системи и компоненти на БМВ, и методите на нивна поправка се исто така целосно прирачник автомобил.


Тип: .exe
Големина: 90.51 Mb


BMW 3 (1983-1994) мультимедийное руководство по ремонту-prscr1-jpg BMW 3 (1983-1994) мультимедийное руководство по ремонту-prscr2-jpg BMW 3 (1983-1994) мультимедийное руководство по ремонту-prscr3-jpg
Преземате Мултимедијални поправка прирачник BMW 3 на AutoRepManS: