Audi 100 / Avant 1990 - прирачник за поправка, одржување и функционирање на возилото.
Овој книга е овластен превод, на оригиналот, на германското издание на "Ауди 100/Avant ab август 90 ohne дизел".
Книгата е водич за работење, одржување и поправка на автомобил Ауди 100 со бензински мотори, произведени од декември 1990 година. Водичот е наменет за сервисен центар работници и возачите, без оглед на степенот на подготвеност.
Водич содржи технички спецификации на главната единици и системи на автомобилот. Процесот што се поставени во низа на расклопување и Склопување на компоненти и склопови со подобрување на можностите за работа, безбедносни мерки, мерење на бараните параметри и совети за возачите кои сакаат независна поправка. На крајот на секое Поглавје подредува можните дефекти, нивните причини и методи на нивно отстранување. Опис на грешки се придружени со совети да ви помогне да се избегне дефекти на возилото и да го продолжат својот непроблематична операција. Последното Поглавје содржи мапа решавање на Проблеми и распоред редовно одржување.


Јазик: Руски
Формат: pdf
Големина: 19.74 Mb


Преземете поправка Прирачник за Ауди 100 / Avant на AutoRepManS: