Audi RS4 Avant - прирачник за поправка, одржување и функционирање на возилото.
RS4, која, како и неговиот претходник, RS2, произведени исклучиво како Avant модел во А4 класа.
Audi RS4 е импресивен, бидејќи на своите супериорни перформанси и зрачи индивидуалност и ексклузивност благодарение на координирани високо-квалитетни материјали во кабината на возилото.

Содржина:

Јазик: Англиски
Формат: .PDF
Големина: 10.36 Mb


Преземете поправка Прирачник Audi RS4 Avant на AutoRepManS: