Audi A3 c 1997 - мултимедијална корисник водич-упатството за поправка, одржување и функционирање на возилото.
Интерактивен водич за работа, поправка и одржување на Audi A3 произведени од 1997 година.

.

Јазик: Руски
Формат: exe
Големина: 63.87 Mb


Audi A3 (1997-...) мультимедийное руководство по ремонту-prscr1-jpg Audi A3 (1997-...) мультимедийное руководство по ремонту-prscr2-jpg Audi A3 (1997-...) мультимедийное руководство по ремонту-prscr3-jpg


Преземате Мултимедијални поправка прирачник за Ауди А3 на AutoRepManS: