AUDI A4 1995-2000 - прирачник за поправка, одржување и функционирање на автомобилот AUDI A4 1995-2000 модел години. Овој прирачник ги опишува модел со 4-цилиндричен бензински и дизел мотори се мотори со внатрешно согорување. Исто така, достапни боја жици дијаграм AUDI A4.


Јазик: Руски
Формат: DJVU
Големина: 17.06 MB


AUDI А4 (1995-2000) руководство по ремонту-prscr1-jpg AUDI А4 (1995-2000) руководство по ремонту-prscr2-jpg AUDI А4 (1995-2000) руководство по ремонту-prscr3-jpgПреземете поправка Прирачник AUDI A4 на AutoRepManS: