Полно мултимедијални водич за поправка и одржување на Audi A8 (1994-1999).
Оваа мултимедијална водич е наменет за сопствениците на автомобили Audi A8, кои се оди за сервис и поправка на вашиот автомобил.

Водич содржи:
Целосна техничка спецификација на Audi A8.
Тајните на функционирање на автомобили од овој бренд.
Детален опис на операции за поправка и одржување на возила.
Повеќе од 500 илустрации за поправка на автомобилот.
Боја жици дијаграм на возилото.


Јазик: Руски
Тип: .exe
Големина: 275.67 Mb


Преземете поправка Прирачник Audi A8 на AutoRepManS: