Техничко водство за одржување, поправка и работата на автомобили Ауди 80, 90, Avant.
Овој водич ќе им овозможи на сопственикот да знае подобро вашиот автомобил кој ќе ви овозможи да се чувствуваат послободно на патот, знаат што е способен возило. Седи зад воланот на новиот автомобил, прочитајте го ова упатство, проверете одбраната информации за Вас. Ова упатство содржи важни информации, знаејќи што ќе бидете во можност целосно да се почитуваат техничките предности на Audi.


Формат: PDF
Јазик: Руски
Големина: 4.61 Mb


Преземете поправка на Рачни и работата на Ауди 80, Audi 90, Audi Avant на AutoRepManS: