Автомобилската одржување, поправка и монтажа на патнички автомобил Ауди 80 1979-1986 години на ослободување, како поддршка на овие модели, како што се: L, GL, GLS, GLE, GTE, Formel E, КЛАН База, CL, CC, GT, SC е опремен со четири цилиндричен бензински мотори. Во овој прирачник, дизајн и комплетна спецификација на основни единици, механизми и системи на автомобилот, како и препораки и совети за самостојно извршување на работи на рутина за одржување и поправка на автомобил Ауди 80.


Јазик: Руски
Формат: PDF
Големина: 32.3 Mb


Преземете поправка Прирачник за Ауди 80 на AutoRepManS: