Водич за поправка и одржување и функционирање на патнички автомобил Ауди 100 и Audi 200 1990-1994, каде Што ќе најдете опис на техничките поправка работи за сите модели на Audi 100 и Audi 200 такви измени, како што се: 100, 200, Quattro, CS, CS, CS Quattro Вагон.


Јазик: Руски
Формат: PDF
Големина: 64.7 Mb


Audi 100 / 200 (1990-1994) руководство по ремонту-prscr1-jpg Audi 100 / 200 (1990-1994) руководство по ремонту-prscr2-jpg Audi 100 / 200 (1990-1994) руководство по ремонту-prscr3-jpg


Преземете поправка Прирачник за Ауди 100 / 200 на AutoRepManS: