Прирачник за автомобил на A8 и СМИ (Multi Media Интерфејс).
На СМИ има HTML Прелистувачот, кој се користи не само за дигитално управување и работа на возилото и СМИ, но исто така и за други апликации. Како за автомобил меморија, која не е особено евтини и меморија барања се релативно големи, ќе се користи како информации превозникот CD-ROM-от, кој може да се прочита на редовни CD-плеери.


Порака: 2005
Автор: Audi AG
Јазик: Германски, Англиски, Шпански, Француски, Италијански, Португалски


Audi А8 и MMI (Multi Media Interface)-3d9bd13d421db70a4413e3504aa2cc32-jpg Audi А8 и MMI (Multi Media Interface)-8017f5618368dd494c8ce6cf764e1464-jpg Audi А8 и MMI (Multi Media Interface)-348399224d7a41af803ec6a61a498968-jpg


Преземете Audi A8 и СМИ на AutoRepManS: