Програма за самостојно учење 409 Ауди А4 '08
– Телото на автомобилот
– Безбедноста на патниците
– Автомобил на моторот
– Автомобил менувачот
– Шасијата на возилото
Електричар автомобил
– Инфозабавниот
Клима уред
– Одржувањето на возилото


Формат: PDF
Големина: 4.29 Mb


Audi A4 (2008) - программа самообучения №409-prscr1-jpg Audi A4 (2008) - программа самообучения №409-prscr2-jpg Audi A4 (2008) - программа самообучения №409-prscr3-jpg Audi A4 (2008) - программа самообучения №409-prscr4-jpg


Преземете Audi A4 - авто-студиска програма Бр 409 на AutoRepManS: