Прирачник и поправка прирачник на автомобилот Ауди 100 (1983-1991).
Овој водич е туторијал за одржување и поправки на автомобилот Ауди 100 со 4-и 5-цилиндричен бензински мотори на Audi 100 модели (CC КС, 2.0 CD E Avant, Avant CC, CD Avant) мотор модели (д-р, ДС, ПОТ, КП, WC, KU, НП, RT, НФ). Исто така во упатството можноста од неуспех, проблеми и методи за нивно отстранување, целосна димензии на главните компоненти и делови, границите на дозволената носат, се препорачува примање на течности и мазива возило.


Порака: 1998
Формат: DJVU, PDF
Јазик: Руски


Преземете поправка Прирачник за Ауди 100 на AutoRepManS: