Прирачник (мултимедија) за одржување и поправка, инсталација и одржување на автомобил Ауди 100 QUATRO AVANT 1982-1990 модел години, опремени со бензин 4-цилиндричен мотор 1.8-литарски бензински 5-цилиндричен мотори со јачина од 1.9-2.3 литри дизел мотор 2,0; 2,4; 2,5 литри. Водич содржи технички податоци за рутинска одржување и поправка на автомобил Ауди 100. Со оглед типичен листа на можни дефекти и нивните причини и методи на нивно отстранување.


Јазик: Руски
Тип: .exe
Големина: 77.99 Mb


Audi 100 QUATRO AVANT (1982-1990) мультимедийное руководство по ремонту-prscr1-jpg Audi 100 QUATRO AVANT (1982-1990) мультимедийное руководство по ремонту-prscr2-jpg Audi 100 QUATRO AVANT (1982-1990) мультимедийное руководство по ремонту-prscr3-jpg


Преземате Мултимедијални поправка прирачник за Ауди 100 QUATRO AVANT на AutoRepManS: