Поднесени само-студиски програми на автомобили Ауди Audi A6 / C6 2005 година на издавање, број на прашања Бр 323-326.

Програма за самостојно учење Бр 323_Audi A6'05
– Да се запознаат со автомобил
– Надворешен
– Заштита на патници
– Микроклима

Програма за самостојно учење Бр 324 Audi A6'05 Суспензија
– Предно потпирање
– Задната суспензија
– Управување
– ESP
– Електромеханички Паркинг сопирачка (RV)

Програма за самостојно учење № 325 Audi A6'05 Gregate
Моторот 3.0 V6 TDI Заеднички Железнички
Моторот 3.2 V6 FSI
– Arabki преноси 01X, 02X, OA3
– 6-брзински автоматски менувач 09L
– Multitronic 01J

Програма за самостојно учење Бр 326 Audi A6'05
Електрична опрема
– Мрежна структура на on-Board електроника
– Топологија која како рбет гуми
Електричар удобност
– Инфозабавниот


Формат: PDF
Јазик: Руски


Audi A6 / Audi C6 (2005) программы самообучения №323-326-prnscr1-jpg Audi A6 / Audi C6 (2005) программы самообучения №323-326-prnscr2-jpg Audi A6 / Audi C6 (2005) программы самообучения №323-326-prnscr3-jpg


Преземете Audi A6 / C6 Ауди само-студиски програми на AutoRepManS: