Поднесени само-студиски програми за Audi TT (2007 година), бројот на прашањата Бр 380-383.

Програма за самостојно учење 380
Audi TT Купе '07
Табела на содржина
Систем за безбедност патници . . . . . . . . . . . . . . . . .8
Моторот . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .22
Суспензија . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .28
Електричар. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .38
Телото . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .6
Клима уред . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .42
Инфозабавниот . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .50


Програма за самостојно учење 381
Audi TT Купе '07. Суспензија
Табела на содржина
Сопирачки систем
Преглед . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 12
Компоненти на системот. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 15
ESP
Компоненти на системот. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 18
Контрола и укажување . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 20
Управувачки систем
Електромеханички управувач EPS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 21
Управниот колона . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 22
Управувачот . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 22
Audi магнетни возење
Тркала/пневматици
Преглед . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 23
Принципот на работа . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 24
Компоненти на системот . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 25
Специјални функции . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 28
Шема на функционирање . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 30
Размена на податоци преку МОЖАТ да автобус . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 31
Износот на услугите . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 32
Предна оска. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 4
Задната оска . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 9
Суспензија
Преглед . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 34
Само Поддршка на Гуми (SST) . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . 35
Предупредување индикација на гуми притисок. . . . . . . . . . . . . . . . . . 36
Систем за контрола пневматик притисок (САД) .. . . . . . . . . . . . . . . . 44


Програма за самостојно учење 382
Audi TT Coure '07 - електрични и Инфозабавниот
Табела на содржина
Инфозабавниот . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .36
Радио хор, концерт и симфониски 2-ДИН домување . . . . . . . . . 36
Основите на MP3 и ID3 tag уредник-Запис . . . . . . . . .. . . . . . . 41
Audi систем за навигација (BNS 5.0) . . . . . . . . . . . . . . . . . . 42
Звучен систем . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 47
Се залагаме за Apple iPod . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 50
Антена . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . 52


Програма за самостојно учење 383
Audi TT Купе '07 - тип на Тело
Содржината
Audi-Простор-Рамка на Audi TT
Димензии ................................................................................. 4
Технички концепт .......................................................... 5
Отпорност на контакт ............................................................ 6
Врската на челик и алуминиум ................................................ 7
Споредба на ASF концепти ......................................................10
Собранието на технологијата и процесот на производство
Преглед ..................................................................................12
Riveted зглобовите .....................................................13
Pin врска .......................................................13
МИГ .........................................................................14
Место заварување и МАГ заварување .............................................14
Структурните врски .......................................................15
Нови Собранието технологија: занитвам (со конусна глава) ........16
Нови Собранието технологија: завртки, Протокот Вежба .............................17
Нови Собранието технологија: ласерски заварување на алуминиум ..............18
Концептот на поправка
Поправка на компоненти направени од алуминиум ....................................................20
Поправка на компоненти од челик ...........................................................22
Поправка на компоненти направен од челик и алуминиум ........................................23
Средствата за производство ..........................................................24
Квалификации за работа со алуминиумски ..................................25
Концептот на безбедност на телото
Судир пред се, страна, задните .....................................26
Пешачки безбедност ......................................................28
Електромеханички задниот спојлер


Програма за самостојно учење 391
Audi TT Roadster
Вовед
Вовед. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . 6
Комбинација на моторот/пренос .. . . . . . . . . . 7
Електричен покрив
Локацијата на компоненти на системот . . . . . . . . . . . 12
Управување со автоматскиот покрив .. . . . . . . . . . . . 14
Итни диск . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 18
Контрола компоненти покрив. . . . . . . .. . . . . . . . . 20
Систем за преглед . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 28
Конфигурација на мрежа . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 30
Размена на податоци . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 32
МОЖАТ да-bus интерфејс. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 33
Функционална дијаграм . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 34
Хидраулика
Хидрауличен систем. . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . 36


Формат: PDF
Јазик: Руски


Audi TT (2007) программа самообучения №380-383-prnscr1-jpg Audi TT (2007) программа самообучения №380-383-prnscr2-jpg Audi TT (2007) программа самообучения №380-383-prnscr3-jpg


Преземете Audi TT само студиска програма на AutoRepManS: