AUDI A4 S4 c 2000 - мултимедијална водич за поправка и одржување.

Целосен водич-упатството за поправка и одржување на автомобилот AUDI A4 (S4) од 2000 година. порака
Целосен технички спецификации.
Упатството.
Оние. услуга.Систем за подмачкување,систем за ладење,гориво систем,сопирачки систем.
Мотори,преносот,управувањето,шасија,тело,електрична опрема.

Тип: .exe
Јазик: Руски
Големина: 88.37 Mb

AUDI A4 S4 (2000-...) мультимедийное руководство по ремонту-prscr1-jpg AUDI A4 S4 (2000-...) мультимедийное руководство по ремонту-prscr2-jpg AUDI A4 S4 (2000-...) мультимедийное руководство по ремонту-prscr3-jpg


Преземате Мултимедијални поправка прирачник AUDI A4 S4 на AutoRepManS: