Поправка прирачник, работа и одржување, кои ги опфаќаат сите модели (освен 1.3 литарскиот) Ауди 80/90, Audi Coupé произведени од 1978 година до 1988 година.
Во прилог на вообичаените модели, овој водич е целосна референца верзија со турбополнач и сите тркала Quattro и спортски верзии на Audi е Купе.

На зафатнина на моторот на автомобилот во см/коцка: 1.6 (1595), 1.7 (1715), 1.8 (1781), 1.9 (1921), 2.0 (1994), 2.1 (2144), 2.2 (2226), 2.3 (2309)
Моќ КС: 75, 90, 90(112), 115, 115, 130, 132, 136.
Јазик: Руски
Тип: PDF
Големина: 996.64 Mb


Преземете поправка Прирачник за Ауди 80 / Audi 90, Купе Audi на AutoRepManS: