Оваа страна претставува операција прирачник, поправка и одржување на автомобил Алфа Ромео 156 1997-2003 година на производство, опремена со бензински мотори од 1.6 TS / 1598 cm3 112/120 HP; 1.8 Т / 1747 cm3 144 HP; 2.0 TS / 1970 cm3 155 КС; 2.5 Т / 2492 cm3 190 КС и дизел мотори 1.9 JTD / 1910 година cm3 105 КС; 2,4 JTD / 2387 cm3 136 КС

Во поправка прирачник Алфа Ромео 156 претставува цртежи и описи, разјаснување на функцијата на различни делови и укажува на нивната локација. Поправки се опишани и проследен со фотографии во постепено секвенца. Во одделни делови на прирачникот вклучува поправка прирачник Алфа Ромео 156, препораки за одржување и електрични кола (жици) на возилото.


Година: 2009
Страници: 272
Јазик: Руски
Формат: PDF
Големина: 32.87 Mb


Alfa Romeo 156 (1997-2003) руководство по ремонту-prscr1-jpg Alfa Romeo 156 (1997-2003) руководство по ремонту-prscr2-jpg Alfa Romeo 156 (1997-2003) руководство по ремонту-prscr3-jpg


Преземете поправка Прирачник Алфа Ромео 156 на AutoRepManS: