Ви претставуваме корисничко упатство за работа, поправка и одржување на автомобил Алфа Ромео 75 во 1987 ослободување со четири-цилиндричен бензински мотори и еден Близнак-Искра цилиндар капацитет од 2.0 l и шест-цилиндричен бензински мотор V6 работен волумен на 3.0 Л.
Овој водич е многу корисно за возачи да се изврши квалитетно одржување, дијагностика на неуспеси и адреса на нив, на нивните сопствени.


Година: 2000
Страници: 142
Јазик: Руски
Формат: PDF
Големина: 60.82 Mb


Alfa Romeo 75 (1987) руководство по ремонту-prscr4-jpg


Преземете поправка Прирачник Алфа Ромео 75 на AutoRepManS: