Насоки за поправка и одржување на автомобил Алфа Ромео 156 до 2002 ослободување. Прирачникот јасно презентирани: Општи информации и технички податоци, уредот описи, правила на работење, постапката на дијагноза, најчести проблеми и начини за да се дијагностицира и да ги решат, со цел на демонтажа и Монтажа, потребни алатки, електрична опрема дијаграм, опис, дијагноза и поправка на возила.

По инсталацијата јас препорачувам да се кандидира од CD — кога ќе ја стартувате од хард диск може да "fail".


Порака: 2002
Издавач: Алфа Ромео
Јазик: Англиски
Формат: диск сликата
Големина: 275.06 Mb


Преземете поправка Прирачник Алфа Ромео 156 на AutoRepManS: