Официјалниот прирачник за работа и поправка на автомобил Алфа Ромео 155. Овој водич ќе ви помогне да се направи поправки себе, автомобил, без вклучување на надворешна помош. Ќе ви овозможи да се разбере автомобил уред, се воведуваат големи системи и компоненти.


Јазик: Англиски
Формат: PDF
Големина: 60.97 Mb






Преземете поправка Прирачник Алфа Ромео 155 на AutoRepManS: