Работилница Прирачник Алфа Ромео 33 Серија

repair manuals, spare parts, repair manual, user's manual
Translated text
СОДРЖИНА:
ОПШТИ СТАВОВИ
Димензии и тежина
МОДЕЛ ВАРИЈАЦИЈА
ИДЕНТИФИКАЦИОНИ ПОДАТОЦИ
КРЕВАЊЕ ПОЕНИ И ВЛЕЧЕЊЕ
Pantograph џек
Гаража џек и безбедноста стои
Влечење
СПЕЦИЈАЛНА УСЛУГА АЛАТКИ
ИНСТРУКЦИИ ЗА ПРЕД ИСПОРАКА ИНСПЕКЦИЈА И ПЕРИОДИЧНИ ОДРЖУВАЊЕ КУПОНИ
Пред испорака
Проверка на ниво
Функционални тестови
Чистење 3nd завршна инспекција
Одржување
ОДРЖУВАЊЕ РАСПОРЕД
ТЕЧНОСТИ И МАЗИВА ТАБЕЛАТА
RECCOMMENDED ГОРИВО И ЛУБРИКАНТИ
Гориво
Течности и мазива
ПРИБЛИЖНАТА РЕФИЛ КАПАЦИТЕТИ
ОДРЖУВАЊЕТО НА МОТОРОТ
Основните механички систем
Палење и гориво систем
Проверка КО%
ПРОБЛЕМИ ДИЈАГНОЗА И КОРЕКЦИИ
шасијата и телото ОДРЖУВАЊЕ
Проверка на гориво и издувниот систем
Спојката
Менувачот-диференцијал
Собранието се вози во окното
Предна оска и предната суспензија
Задната оска и задната суспензија
Проверка на суспензија височини
Тркала усогласување
Сопирачки систем
Управувачки систем
Телото
СЕРВИС НА ПОДАТОЦИ И СПЕЦИФИКАЦИИ
Одржувањето на моторот
Шасијата и телото одржување
СПЕЦИЈАЛНА УСЛУГА АЛАТКИ
Original text


Workshop Manual Alfa Romeo 33 Series-alfa-romeo-33-series-screen1-jpgWorkshop Manual Alfa Romeo 33 Series-alfa-romeo-33-series-screen2-jpgWorkshop Manual Alfa Romeo 33 Series-alfa-romeo-33-series-screen3-jpg





Преземете Алфа Ромео 33 Работилница Прирачник Серија на AutoRepManS: