Компилација од литературата за поправка и одржување на автомобил Алфа Ромео 75 1986 ослободување.
Создавањето собрани овие материјали:
1. алфа 75 aircoheater 5. алфа 75 Прирачник (руски јазик)
2. алфа 75 сопирачки 6. алфа 75abs
3. алфа 75 работилница 7. алфа 75 turbo
4. алфа 75 лакот

Овие книги ќе им помогне на автомобил сопствениците да вршат само-поправка на нивните автомобили. За да го прочистите сите компоненти и склопови. Да се изврши планираната замена на потрошен материјал во гаража средина.


Порака: 1986
Формат: PDF
Квалитет: Скенирани страници
Јазик: Англиски
Големина: 104.83 Mb


Преземете поправка Прирачник Алфа Ромео 75 на AutoRepManS: