Претставени на сопствениците поправка прирачник Акура RSX и Хонда Интегра произведени во 2001-2007. Овие автомобили (и Интегра RSX) бензин имаат моторот модел K20A волумен од 2.0 литри. Прирачникот обезбедува одлични инструкции за тоа како да се самостојно вршат периодично одржување, правилата за функционирање на овие возила. Книгата има детални инструкции за поправка и фино прилагодување на елементи, на пример, моторот систем за управување е систем на VTEC, одржување или поправка на автоматски менувач (автоматски менувачи) и ABS системи. Овој прирачник ги опишува теоретски можно оштетување на Хонда, Интегра, или Акура RSX и инструкции за тоа како да се смена на вашиот начин. Наведени парење димензии на делови и компоненти, обезбедени од границите на нивните vozmojnogo носат, листи на задолжителни мазива (нивните карактеристики и substitutability), технички течности. Поединечни делови од прирачникот се на инструкциите за корисникот прирачник за автомобили Хонда, Интегра, Акура RSX и шема на електрична опрема (жици). Оваа книга е од суштинско значење упатство за автомобил сопственици Акура RSX и Хонда Интегра.

ISBN: 978-5-88850-385-0

ACURA RSX, HONDA INTEGRA (2001-2007) руководство по ремонту-scan481-jpg ACURA RSX, HONDA INTEGRA (2001-2007) руководство по ремонту-scan482-jpg

Преземете поправка Прирачник АКУРА RSX, ХОНДА ИНТЕГРА на AutoRepManS: