Технички прирачник за поправка и независна автомобил услуга семејство Хонда Интегра и Акура Интегра - 1997 година модел издание. Презентирани книга е многу корисно за возачи на самостојно решавање на Проблеми и решавање на технички дефекти на автомобили Хонда и Акура. И замена на потрошен материјал и рутина за одржување.


Книгата јазик: англиски
Формат на управување: PDF
Големина на датотеката: 91.9 Mb


Преземете поправка Прирачник автомобил Акура Интегра на AutoRepManS: