Бренд диск кој доаѓа со нови автомобили Акура RDX.
Видео турнеја на применуваат Акура RDX нови иновативни технолошки решенија.


Издавање: 2007
Квалитет: DVD5
Формат: DVD Видео
Видео кодек: mpgv
Аудио кодекот: lpcm
Видео: NTSC 4:3 (640x480)
Големина: 1.97 Gb


Преземете Акура RDX Напредна Технологија Турнеја, интерактивни видео преглед на AutoRepManS: