Презентирани поправка прирачник автомобил бренд Хонда Интегра и Акура Интегра (прва генерација која е произведена од 1986 до 1989 година). Со негова помош, оваа книга возачи ќе бидат во можност да се изврши поправка и одржување на овие возила е да се замени гориво и филтри за воздух, течности, компоненти и делови Хонда / Акура.


Книгата секции:
Општи информации
Специјални алатки
Спецификација
Автомобил услуга
Моторот Хонда / Акура
Моторот систем за ладење
Гориво и издувниот систем
МАЧКА
Воланот на автомобилот
Суспензија / шасија
Системот за сопирање на автомобили Хонда / Акура
Телото на автомобилот
Греење и климатизација авто
Електрични шематски Хонда / Акура
Формат на управување: PDF
Книгата јазик: англиски
Големина водич: 188.36 Mb


Преземете поправка Прирачник Акура Интегра на AutoRepManS: