Материјал потребен за да се направи поправки и врши одржување на автомобили Хонда или Акура Интегра самостојно, без прибегнување кон скапи услуга мајстори и бензинските станици автомобил услуга. Со ова упатство почетниците motorist ќе се справи со структурата на автомобилот, неговото одржување и издржување, да се кандидира за работа на планираната замена на потрошен материјал, ќе работи на решавање на Проблеми и одредување на нив.


Јазик: Англиски
Формат: PDF
Големина: 22.63 Mb


Преземете поправка Прирачник Акура Интегра на AutoRepManS: