Водич вклучува детални информации за методите на дијагностика и поправка на единици и агрегати на автомобилот.
Ако имате било какви технички проблеми со Акура RSX, Хонда, Интегра, симнете овој водич, и тоа ќе стане незаменлив помошник во решавање на Проблеми на ситни проблеми на автомобил и самостојно извршување на планираните работи на замена на потрошен материјал и течности. Ќе бидете во можност да се откаже редовни посети на бензинските станици кои ќе ви овозможи да заштедите значителна сума на пари.


Јазик: Англиски
Формат: PDF
Големина: 39.84 Mb






Преземете поправка Прирачник Акура RSX на AutoRepManS: