Водич ќе Ви помогне да се направи поправка и сервис на Хонда / Акура TL третата генерација 2004-2008 години на издавање на сопствените, без помош на скапи сервис центри.
На Акура TL е вистински предните тркала 4-врата спортски седан. Тој доаѓа со сигурен V6 мотор, целосно независна суспензија и современи електронски активна безбедност систем. На енергија од моторот е поддржана од голем ракување и моќни сопирачки.


Јазик: Англиски
Формат: PDF
Големина: 38.45 Mb


Преземете поправка Прирачник Акура TL на AutoRepManS: