Услуга прирачник за Американски автомобил Акура TL, кои беа издадени во задниот UA4 и UA5. На ова прашање од 1999 до 2003 година.
Овој прирачник е наменет да им помогне на корисниците да се направи автомобил поправка услуга и соодветно да ја искористат тоа.
Овој автомобил е целосно аналогниот е Хонда ги Инспирира и Хонда Сабја за Јапонскиот пазар во задниот UA4-UA5.
Овие автомобили се опремени со мотори J25A и J32A. за свои, ќе ви помогне да се дијагностицира можни грешки и да предложат методи за нивно отстранување. Со оваа книга, почетниците возачи ќе бидат оспособени за независно и ефикасно вршење на тековната


Јазик: Англиски
Формат: PDF
Големина: 800.24 Mb


Преземете поправка Прирачник Акура TL / Хонда Инспирира / Сабја на AutoRepManS: