Водич за Американската Акура TL со тела UA1, UA2, UA3. Произведени од 1995 до 1998 година.
Автомобилот е целосно аналогниот е Хонда ги Инспирира и Хонда Сабја за Јапонскиот пазар.
Овој туторијал е за поправка и сервис на автомобили со тело - UA1 / UA3 и G25A мотори / C32A.
Исто така, овој водич е погодна за моторот поправка сите серија на автомобили Хонда со 5-цилиндричен G20A и G25A мотори, Енергија / Инспирира / Rafaga / Ascot / Сабја.


Јазик: Англиски
Формат: PDF
Големина: 73.73 Mb


Преземете поправка Прирачник Акура TL на AutoRepManS: