repair manuals, spare parts, repair manual, user's manual
Translated text
Larson kulut myöhään malli taistelu voittaa
Viimeisessä kaarteessa Falk Pass tarjoaa ero

DAYTONA BEACH, Florida – Kyle Larson jatkoi hänen piiritys NASCAR voitti avajais UNOH taistelu tällä Beach NASCAR Whelen All-American sarjan myöhään malli-osaan maanantai-iltana Daytona International Speedway.
Hallitseva NASCAR-K & N Pro Series idän mestari pois Elk Grove, Calif, vaihtoivat CE Falk pistepörssin kolme kertaa yli 10 Arrowsin käynnistettyäsi kilpailun toisen sijan. Viimeisen kierroksen.4 meripeninkulman soikea Larson kääntää 4 tulossa kontakti Falk, kilpailun johtaja ja käyttöinen voittoon.
"Se on ensimmäinen kilpailu olen koskaan yksi tällä tavalla, mutta tämä oli aika iso," sanoi Larson. "Halunnut voittaa. On viimeisellä kierroksella. Sinun täytyy hidastaa niin paljon keskellä olevaa, sain ajaa hänelle ja sai hänet takaosaan. Sain alla ja sai hänet. Mielestäni huono häntä, mutta kuten sanoin, olisin halunnut voittaa."
Ben Rhodes, joka johti rodun korkea 87 kierrosta, sijoittui toiseksi vaikka Falk ryhmiteltiin sijoittua kolmanneksi. Anthony Anders ja Deac McCaskill sijoittui neljänneksi ja viidenneksi.
Falk oli pettynyt kun johtava 61 kierrosta käänteestä.
"Yritin vain suojaa pohjaa niin hyvin voisin" Falk sanoi viimeisellä kierroksella. "Hän sai minut kerran ja ajattelin aioin olla OK, mutta olin pyörä pyörivät koko ajan. Lopuksi hän vain lopetettiin meille. Minulla hyvin merkillepantavaa ensi vuonna kokeilla ja voittaa tämä asia."
Matt keilailu 2012 Whelen All-American Series mestari Lee Pulliam, Dalton Zehr, Brandon Rogers ja Garrett Campbell valmiiksi top 10.
Aiemmin päivällä Rhodes ja Larsson voitti karsintojen lämpöä kilpailuista kaksi ja nojalla kolikonheittoa Rhodes sai kilpailussa paalupaikan. Larson kilpailee kaikissa kolmessa sarjassa-Whelen All-American sarja, NASCAR K & N Pro-sarjan ja NASCAR Whelen muutettu Tour-kaksipäiväinen tapahtuma.
Lisäksi K & N Pro-sarjan ja Whelen muutettu kiertue järjestetään harjoitukset. Greg Pursley tietä K & N Pro-sarjan Vaikka Larson vauhdikas kentän Whelen Modifieds. Molemmat näistä sarja on takaisin raiteilleen pari harjoitukset tiistaina ennen niiden täyttävän lämmön kilpailuihin. Whelen muutettu Tour ominaisuus rotu on asetettu 7:15 pm ET jälkeen K & N Pro Series-päätapahtuma on noin 8:30 PM
NOPEUS ja MRN tekee toiminta alkaa klo 19.00 ja NASCARHomeTracks.com on käyttöoikeussopimuksen kattavuus koko päivän. MRN-kattavuus myös noudetaan SiriusXM NASCAR radiolla kanavan 90.