Exclusiu de Malàisia Sepang, on aquests dies es duen a terme proves oficials de pretemporada de la classe Reial, MotoGP.

Avui al matí, l'últim dia de la prova de pretemporada a Sepang en primer lloc, el pilot equip Repsol Honda Espanyol Marc Marquez primer difondre la seva bicicleta litre. Potser per això Valentino avui pujar una altra línia i classificada en la taula de resultats sobre els resultats de la tercera Jornada de la tercera línia.
Líder de sessió de prova continua sent un company d'equip, l'espanyol Dani Pedrosa Markeza (02:00.100).

Un altre espanyol, MotoGP campió Lorenzo, penjant de la Pedrosy a la cua i Mostra el temps, molt a prop del líder de la sessió de prova (+0.329).
Simbòlicament va acabar tercera sessió pràctica alemany pilot equip LCR Stefan Bradl. Va numerada 6 que Stefan revelat avui el resultat sisè (+0.903). Tots els altres membres de proves Royal muntava significativament més lent, amb un retard de més d'un líder i fins i tot uns quants segons. American Ben Spees per complet va decidir que no apareixen en el camí d'avui, decidint que continuaria formació en les proves següents a Sepang, que tindrà lloc a finals de febrer. Va començar la tarda pluja i completat la tercera i última jornada de les primeres proves de MotoGP de la pretemporada.