repair manuals, spare parts, repair manual, user's manual
Translated text

Hva du smaken av motorsport, løp rundt om i verden denne fortid helg alle produsert overraskelser. Lar start øverst: Lewis Hamilton vant en av de mest spennende F1 løp i lang tid fanget ledelsen fra Sebastian Vettel fem runder fra slutten. Enda mer imponerende, Mark Weber stormet gjennom feltet fra en dårlig 1700 startposisjonen til slutt tredje. Hvis du sett løpet virket det som om det var mer passerer i racet enkelt enn du kanskje har sett i en sesong nylig.

Fjerde runde 2011 WRC i Jordan var nesten en non-starter etter transportproblemer med å få bilene det fra Europa. Men hendelsen omgjort til en thriller med Citroens Sebastien Ogier slo Fords Jari-Matti Latvala av bare 0. 2 sekunder-minste marginen av seier i WRC historie-etter to dager med kjøring på varmt, støvete grusvei.

Grand Prix i Long Beach var et annet godt løp med Mike Conway, som LED store skader i en forferdelig krasj på Indianapolis 500 i fjor, tar ledelsen 14 runder fra slutten å vinne hans første Indy billøp. Briter seier var en overraskelse fordi han hadde bare 23 og 22 sted i de forrige to løpene etter savnet resten av sesongen etter mai i fjor.

NASCAR fans ble behandlet for en typisk høy-bank ovale løp på Talladega med et par dramatiske pileups. Den siste runden var en av beste noensinne med åtte biler-fire par av to-skyve hverandre rundt banen til slutt fire à jour og 0. 145 sekunder av hverandre. Dale Earnhardt Jr bokstavelig presset sin lagkamerat Jimmie Johnson fra syvende plass går inn i det siste hjørnet å gi Johnson løp seier med en margin på bare 0. 002 sekunder-lik nærmest ferdig gang tidligere.

At margin, 500 miles av racing, var halvt margin dragracing fans var vitne til de fire-à jour NHRA fire hele Nationals i Charlotte. Topp drivstoff driveren Del Worshams vinnende margin, etter bare 3. 819 sekunder racing, var. 0048 sekunder.

På et personlig notat tilbrakte jeg lørdag på Toyota Grand Prix i Long Beach ser i American Le Mans-løpet. Jeg har vært til hendelsen nesten hvert år siden første F5000 rase i 1975. Var det veldig gledelig å se overskriften Cadillac Racing returnerer til konkurranse søndag på historiske gatene i Long Beach i en pressemelding forrige uke. Når Christopher Robin Pook, grunnleggeren av løpet klarte å få hendelsen startet drømt alle involverte om det blir så kjent som Monte Carlo-andre kjente gaten kurs. Det har sikkert drøm, hvis det er regnet som en historisk rase.

Akk, ALMISSE løpet endte opp sluttplasseringen under gult flagg så det var minst spennende løpet av helgen. Vinneren (LMP1) var Aston Martin Racing Lola drevet av Lucas Luhr og Klaus Graf. GT klassen vinne BMW M3, drevet av Joey hånd og Dirk Mueller, ferdig femte samlet.