Добредојдовте на Водич за автомобил поправки.
+ Одговори на Темата
Страница 1 на 3 1 2 3 ПоследнитеLast
Резултати 1-10 од 27
Тема:

Тојота Корона Premio (1996-2001) поправка упатство


 1. #1
  AutoFan is offline Супер-модератор AutoFan на пути к лучшему
  Се Приклучат На Денот
  08.11.2008
  Модел
  Diablo
  Мислења
  3,759

  Тојота Корона Premio (1996-2001) - водич за поправка и одржување.  Водич поправка, одржување и функционирање на автомобили Тојота Корона Premio 1996-2001 модел години .
  Во овој прирачник претставува изведена опис на процедурите за работа, поправка и одржување на автомобил Тојота Корона Premio, која е опремена со бензински 4А - -FE (1.6 l), 7A-FE (1.8 l), 3S-FE (2.0 литри) и 3S-FSE (2.0 l) и дизел 2C-T(2.0 l) и АП-ТЕ (2.2 l) мотори со внатрешно согорување.
  Ова упатство содржи детални информации за поправка и прилагодување на системот за контрола компоненти бензински мотори, гориво, пумпи со висок притисок (вбризгување на пумпи), вклучувајќи ги и оние со електронска контрола. Овој прирачник, исто така, им дава упатства за користење на систем за само-дијагностицирање автоматски менувач (во) и anti-lock систем за сопирање (ABS), покажува препораки за усогласување и поправка на механички и автоматско преноси, кочница компоненти (вклучувајќи ABS), управувањето и суспензијата Тојота Корона Premio.
  Ве МОЛИМЕ ИМАЈТЕ во предвид: - обезбедува информации за функциите и работата, дијагноза и поправка на мотор, со директно вбризгување на бензинот Тојота (D4).
  Претставува детален жици дијаграми за СИТЕ опции!!!
  Ја опишува можни грешки и неуспеси, се дадени препораки и методи на нивно отстранување; со оглед на парење димензии на главните делови и граници на нивните дозволени носат; наведени се препорачува мазива и работни течности.
  Преземете поправка Прирачник Тојота Корона Premio на AutoRepManS:
 2. #2
  autoass is offline Почетник autoass на пути к лучшему
  Се Приклучат На Денот
  02.05.2015
  Модел
  tercel
  Мислења
  9
  можете да линк до книгата?

 3. #3
  AutoFan is offline Супер-модератор AutoFan на пути к лучшему
  Се Приклучат На Денот
  08.11.2008
  Модел
  Diablo
  Мислења
  3,759
  autoassодговори лична порака

 4. #4
  Algus99 is offline Почетник Algus99 на пути к лучшему
  Се Приклучат На Денот
  31.07.2010
  Модел
  Спринтер
  Мислења
  1
  можете да линк за да knigata? Пет трговски центри. Problemot ABS + 4 MD

  VI blagodaria.

 5. #5
  elberna is offline Почетник elberna на пути к лучшему
  Се Приклучат На Денот
  25.07.2012
  Модел
  prius
  Мислења
  3
  ayuda porfavor

 6. #6
  AutoFan is offline Супер-модератор AutoFan на пути к лучшему
  Се Приклучат На Денот
  08.11.2008
  Модел
  Diablo
  Мислења
  3,759
  elbernaодговори лична порака

 7. #7
  mugeneg9 is offline Почетник mugeneg9 на пути к лучшему
  Се Приклучат На Денот
  28.12.2015
  Модел
  S2000
  Мислења
  2
  請問如何下載 謝謝

 8. #8
  AutoFan is offline Супер-модератор AutoFan на пути к лучшему
  Се Приклучат На Денот
  08.11.2008
  Модел
  Diablo
  Мислења
  3,759
  mugeneg9одговори лична порака

 9. #9
  Ariful is offline Почетник Ariful на пути к лучшему
  Се Приклучат На Денот
  19.10.2015
  Модел
  2005
  Мислења
  12
  PLs ми Dade линк за да се Претпостави Toota Корона Premio (1996-2001)-Vodice Харбор за авто корекција и driuve.

 10. #10
  AutoFan is offline Супер-модератор AutoFan на пути к лучшему
  Се Приклучат На Денот
  08.11.2008
  Модел
  Diablo
  Мислења
  3,759
  Arifulодговори лична порака


 

Посетителите се најде на оваа страница од пребарувањето за:

1996 тојота корона упатство

premio

тојота корона premio 1996 упатство

тојота корона premio услуга прирачник pdf

тојота корона premio сопственици упатство

Premio中文是什么车

тојота корона premio услуга упатство

тојота premio d4 мотор

http:autorepman.comentoyota1366-toyota-corona-premio-1996-2001-service-manual.html

diagramas де тојота premio моторни pdf

premio車主手冊тојота premio 手冊тојота premio 7аpremio維修手冊manual de тојота корона premio 2001yedek parça тојота корона premio 2001тојота.јп premiooperating упатствотојота коронатојота premio 1998 упатствофорум тојота корона premio 1998 d4коронакорона premio 96 bakım kılavuzuТојота Корона 1996 Жици Дијаграми тојота корона premio 2001 прирачник2001 тојота корона прирачник pdf

Ознаки за оваа Тема