Северна Америка 850.2782
Детална карта на без discontinuous покривање на САД и Канада, со поддршка на IQRouts, не поедноставен.
Покриеност: 99.9%: сите американски Држави, вклучувајќи ги и Хаваи унд Алјаска; Канада, сите провинции; порторико.
По неодамнешното објавување на подобрување на рефлексија врз 42,000 милји од патот во Канада и се стави речиси 2,500 милји на информации по должината на линиите на junctions во 7 Држави на САД.Издавање: 2010
Верзија: 850.2782
Платформа: TomTom PNA
Компатибилност со Vista: непознат
Системски побарувања: PNA TomTom навигација со кернелот не помал од 8.2 xxx. Првичните податоци за PDA не е погодна (сепак).
Јазик: Англиски
Големина: 1.85 Gb

Превземи материјал за референца
Превземи материјал за референца